Федералното правителство ще разпространява безплатно в училищата в САЩ, според

...
Федералното правителство ще разпространява безплатно в училищата в САЩ, според
Коментари Харесай

Безплатни тестове за COVID идват в училищата в САЩ, казва федералното правителство: „Предотвратяване на разпространението“

Федералното държавно управление ще популяризира гратис в учебните заведения в Съединени американски щати, съгласно известие, оповестено в Министерството на Съединени американски щати Уебсайт за обучение (ED) тази седмица.

ED си партнира с Администрацията за стратегическа подготвеност и реакция (ASPR), отдел в границите на Министерството на здравеопазването и човешките услуги (HHS) на Съединени американски щати, за разпространяване както на проби без рецепта (OTC), по този начин и на бързи антигенни проби за COVID-19.

Федералната организация също изпрати писма до локалните просветителни организации, призовавайки учебните квартали да поръчат тестванията за потребление от възпитаници, родители, преподаватели и учебни общности, се споделя в известието.

„ Насърчаваме учебните региони да се възползват от това предложение за безвъзмезден тест за COVID-19, което учебните заведения могат да употребяват, да вземем за пример за доставяне на учебните и основните офиси с тестове; за изпращане на тестови комплекти у дома с възпитаници или родители; или за разпро...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР