Федералният адвокат по наказателни дела Каролайн Полиси каза в сряда

...
Федералният адвокат по наказателни дела Каролайн Полиси каза в сряда
Коментари Харесай

Адвокатът на защитата казва на MSBNC, че съдията, който изтегля прокурор Уилис от делото Тръмп, може да бъде „смъртен звън“ за дело

Федералният юрист по наказателни каузи Каролайн Полиси сподели в сряда от окръг Фултън Д.А. Наказателното гонене на Фани Уилис против някогашния президент Тръмп може да бъде „ погребалният звън “, в случай че тя бъде отстранена от делото.

Докато приказва с водещата на MSNBC Ана Кабрера, юристът призна, че казусът ще към момента продължава, в случай че Уилис бъде дисквалифициран от него от съдията от окръг Фултън Скот Макафи заради хипотетичната й спекулация с Нейтън Уейд, прокурор, който тя е наела за случая. Въпреки това тя предвижда, че може да загуби всякаква инерция, откакто бъде пренасочен към различен директорски орган.

Полиси направи това изказване, защото делото на Уилис за интервенция в изборите в Джорджия беше наранено от нова поредност от неуспехи, като Макафи изхвърли шест брои против Тръмп.

McAfee сподели в заповед от сряда, че щатът не е показал задоволително детайлности за шест обвинявания за „ подстрекателство към нарушение на клетва от държавен чиновник “...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР