Федералните следователи заявиха в четвъртък, че са потвърдили разказа на

...
Федералните следователи заявиха в четвъртък, че са потвърдили разказа на
Коментари Харесай

Разследващите твърдят, че са потвърдили разказа на пилотите за повреда на управлението на руля на самолет Boeing Max

Федералните следователи обявиха в четвъртък, че са удостоверили описа на водачите за къс отвод на ръководството на руля на Boeing 737 Max след кацането му в Нюарк Международно летище Либърти в Ню Джърси предишния месец.

Пилотите на United Airlines споделиха, че педалите, които управляват придвижването на кормилото на самолета, са блокирали, до момента в който са се опитвали да задържат самолета в центъра на пистата по време на кацането на 6 февруари.

Пилотите съумяха да употребяват дребен волан с носово зъбно колело, с цел да се отклонят от пистата до завой с висока скорост. Педалите на кормилото започнаха да работят още веднъж, до момента в който водачите рулираха към изхода със 155 пасажери и шестима членове на екипажа на полета от Насау, Бахамските острови, съгласно прелиминарен отчет на Националния съвет за сигурност на превоза.

NTSB сподели предварителната информация от записващото устройство за данни на полета на самолета, една от по този начин наречените черни кутии, удостовери описанието на капитана за съ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР