Федерални служби: 16-годишно момиче е било многократно проституирано чрез уебсайт в случай на сексуален трафик в Ери

...
От май до юли 2022 г., според прокуратурата на САЩ,
Коментари Харесай

От май до юли 2022 г., според прокуратурата на САЩ, апартамент на първия етаж на Payne Avenue и East Sixth Street в Ери беше мястото на постоянен сексуален трафик на деца, който произхождаше онлайн.

Наемателят, 20-годишният Али М. Маккой, е обвинен в проституиране на 16-годишно момиче за секс, след като я рекламира наличност за "срещи" на уебсайт за ескорт услуга за възрастни, каза прокуратурата на САЩ. Службата каза, че Маккой е знаел, че момичето е на 16 години и че е разделил парите, спечелени от сексуалните контакти с нея.

Използвайки текстови съобщения и друга цифрова информация като доказателство, ФБР установи, че Маккой е използвал уебсайт, за да уреди за 30 души да правят секс с 16-годишното момиче по време на "срещите" в спалня, запазена за дейността, каза прокурорът по случая, помощник прокурорът на САЩ Крисчън Траболд, във федералния съд в Ери.

В апартамента, в блок 600 на Пейн авеню, се извършваше „очевидно много трафик на хора“, каза Траболд. Той каза, че цифровите доказателства, включително съобщенията между „г-жа Маккой и клиентите“ са „съкрушителни“.

Траболд коментира в четвъртък на изслушване за задържане на Маккой, който беше обвинен на 11 юли и изправен пред съда на 19 юли, същия ден обвинителният акт е разпечатан. Маккой е обвинен в едно престъпление за сексуален трафик на дете и опит за сексуален трафик на дете.

Според изявления в съда Маккой е биологичен мъж, който използва местоимения в женски род.

Маккой не се призна за виновен. Ако бъде призната за виновна, тя е изправена пред задължителна минимална присъда от 10 години във федерален затвор и максимална доживотна присъда.

Съветът, довел до разследването за трафик на сексуални услуги, дойде от Държавния колеж

Разследването на Маккой започна в средата на юли 2022 г., когато ФБР получи информация от властите в Щатския колеж, че непълнолетна жена е била трафикирана за секс в Ери чрез уебсайт за ескорт услуга, каза Траболд в съда. Точното местоположение на дейността не беше известно по това време и ФБР в Ери работи с полицейското управление на град Милкрийк, което има опит с операции за сексуален трафик, според прокуратурата на САЩ.

Прокуратурата следователите установиха, че дейността се извършва в апартамента на първия етаж, който Маккой наемаше в двуетажна жилищна сграда в блок 600 на Payne Avenue, в долната източна част на град Ери. ФБР и полицията използваха заповеди за обиск, за да съберат доказателства.

Следователите иззеха лаптоп, три iPhone, $577 в брой и две абонатни идентификационни модулни карти или SIM карти, според обвинителния акт. Картите се поставят в мобилни телефони и съхраняват данни, идентифициращи потребителя.

Разследващите също разпитаха Маккой и 16-годишното момиче, което вече е в безопасност, каза Траболд в съда. Самоличността на момичето и как се е забъркала с Маккой не са разкрити в съдебните регистри.

Цифровото доказателство показва, че Маккой е присъствал при сексуалните контакти с 16-годишното момиче място. В едно съобщение, каза Траболд, Маккой казал на момичето да "побърза" с един клиент, защото друг клиент пристига в апартамента. края на юли 2022 г. Разследващите продължиха да разглеждат доказателствата, преди да повдигнат обвинение срещу Маккой година по-късно.

Федералният магистрат отрича гаранция за подсъдимия

Маккой е в затвора след ареста си на 19 юли. На изслушването за задържане в четвъртък назначеният от съда адвокат на Маккой Патрик Найтингейл от Питсбърг поиска от главния магистрат на САЩ Ричард А. Ланзило да освободи Маккой под гаранция под попечителството на майка му.

Маккой не даде показания. Траболд се противопостави на искането, позовавайки се на естеството на обвиненията.

Ланзило отказа да освободи Маккой. Съдията каза, че няма проблеми относно способността на майката на Маккой да наблюдава Маккой, но каза, че доказателствата срещу Маккой са значителни и „престъплението, обвинено само по себе си, е голямо безпокойство.“

Няма дата на процеса е зададено. Делото е възложено на американския окръжен съдия Кати Бисун, която е базирана в Питсбърг, но разглежда някои дела във федералния съд в Ери.

Обвинението срещу Маккой е най-новият случай, който прокуратурата на САЩ в Питсбърг, която включва сателитен офис в Ери, е преследван като част от проекта Безопасно детство. Това е национална инициатива, която Министерството на правосъдието на САЩ стартира през 2006 г. за борба със сексуалната експлоатация и злоупотребата с деца.

Обвинителен акт: Федералното голямо жури повдига обвинение срещу мъж от Ери по обвинение в трафик на сексуални услуги на непълнолетно момиче през 2022 г.

Поглед към законите в цялата страна: Законите за трафика на хора трябваше да помогнат на жените. Разказите на жертвите говорят друго.

Свържете се с Ед Палатела на [email protected]. Последвайте го на X @ETNpalattella.

Тази статия първоначално се появи в Erie Times-News: Случаят на сексуален трафик в Ери е свързан с уебсайт, казва федералният прокурор

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР