Федералната служба за икономика и контрол на износа (BAFA) на

...
Федералната служба за икономика и контрол на износа (BAFA) на
Коментари Харесай

Челен опит - бонус за елавтомобил за търговци и самонаети – наем е по-добре, отколкото купуване

Федералната работа за стопанска система и надзор на износа (BAFA) на Германия отпуска екологичен бонус за електроавтомобили единствено за търговци и независимо заети лица до 31 август тази година. Онлайн пазарът на коли за лизингови предложения „ LeasingMarkt.de “ дава съвет по какъв начин заинтригуваните страни могат да обезпечат своята електрическа кола и екологичния бонус за нея.

Крайният период за приемане на дотацията не е датата на закупуване, а датата на регистрация на новия електромобил. С дългите периоди за доставка на нови електрически коли, дотацията до 4500 евро евентуално ще се изплъзне сред пръстите на мнозина. Едно решение за приемане на наградата е да се наеме неотложно налична електрокола.

Заинтересованите страни могат да схванат кои електроавтомобили са налични за неотложен лизинг на новия уеб страница LeasingMarkt.de. BAFA отпуска същите награди за електрически автомобили на лизинг, както и за закупени нови транспортни средства. Това значи че според от чистата каталожна цена наградата е до 4500 евро. Ако обаче желаете да съберете цялата сума, би трябвало да сключите лизингов контракт за най-малко 24 месеца.

След това наградата BAFA понижава съответната лизингова ставка - механизъм, от който доста бизнесмени и независимо заети лица се възползваха през последните месеци. Това обаче ще завърши на 1 септември - електрическите автомобили, благосъстоятелност на търговци, които не са били регистрирани до тогава, ще изгубят
бонуса.

LeasingMarkt.de сътвори нова услуга, с цел да разреши на допустимо най-вече заинтригувани да изискат наградата. На https://www.leasingmarkt.de/e-auto/sofort-verfuegbar, най-големият онлайн пазар на коли в Германия за описи с предложения за лизинг са всички неотложно налични електроавтомобили. Само с няколко щраквания независимо заетите лица и фирмите могат да обезпечат своята електрическа кола, в това число и екологичния
бонус.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР