Федерален съдия във Флорида прекрати дело срещу Меган Маркъл -

...
Федерален съдия във Флорида прекрати дело срещу Меган Маркъл -
Коментари Харесай

Съдия отхвърли иска за клевета срещу Меган Маркъл, подаден от нейната полусестра

Федерален арбитър във Флорида приключи дело против Меган Маркъл - брачната половинка на английския принц Хари, отхвърляйки изказванията, че актрисата е направила " пренебрежителни, обидни и погрешни " изявления за своята полусестра, съобщи Ройтерс. 

Полусестрата на Маркъл - Саманта, с която имат общ татко, твърдеше, че мненията на Меган в документална поредност на Нетфликс и в изявление за Опра Уинфри през 2021 година са внушили, че тя е " лъжлива самозванка, която търси популярност, водена от користни планове " .

A motion to dismiss has been granted to Meghan Markle in the defamation lawsuit filed against her by her half-sister, Samantha Markle
— TIME (@TIME)
Искът съответно се отнасяше до изявления на Меган Маркъл, че двете със Саманта не са били близки, до момента в който са растели дружно, и че Саманта е приела още веднъж семейството Маркъл, когато нейната полусестра е почнала да се среща с принц Хари.  

Американският областен арбитър Шарлийн Едуардс Хъниуел показва в решението си, че въпросните изказвания са или отзиви, които всъщност са правилни, или не съставляват достоверни клюки против Саманта.

Меган Маркъл и принц Хари, по-малкият наследник на крал Чарлз Трети, са известни като херцог и херцогиня на Съсекс. Те живеят с двете си деца в Калифорния, откогато двойката се отдръпна от кралските си отговорности през 2020 година

Тяхната обширно отразявана разлъка с останалата част от английското кралско семейство от години е храна за международните таблоиди и накара английското държавно управление да лиши Хари от полагаща му се полицейска отбрана, когато той е във Англия.

Meghan Markle wins defamation lawsuit brought by half-sister.

A motion to dismiss has been granted to Meghan in the defamation lawsuit filed against her by her half-sister, Samantha Markle.
— Pop Crave (@PopCrave)
В изявлението с Опра Уинфри от 2021 година, представено в жалбата на Саманта Маркъл, двойката упрекна кралското семейство в расизъм, неуважение и вътрешни вражди. Попитана от Уинфри за " сякаш разкриващата всичко книга " , която полусестра ѝ е написала за нея, Меган Маркъл отговори, че би било доста мъчно Саманта да опише всичко, в случай, че съвсем не я познава. 

Интервюто на Опра с Хари и Меган е гледано от 49 милиона души по целия свят, съгласно американската мрежа Си Би Ес. То докара до внезапен спад на известността на двойката във Англия и провокира най-голямата рецесия на века в хилядолетната монархия.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР