Федерален съдия подписа споразумение за колективен иск за 600 милиона

...
Федерален съдия подписа споразумение за колективен иск за 600 милиона
Коментари Харесай

Съдия подписва споразумение за дерайлиране на влак в Охайо на стойност 600 милиона долара, но жителите все още имат въпроси

Федерален арбитър подписа съглашение за групов иск за 600 милиона $ по отношение на миналогодишното пагубно дерайлиране на трен в Норфолк в източен Охайо, само че доста хора, които живеят покрай Източна Палестина към момента се чудят какъв брой ще получат от договорката.

Предварителното утвърждение за съглашението пристигна късно във вторник, тъй че в този момент юристите, участващи в делото, ще се върнат в общността, с цел да отговорят на повече въпроси по отношение на договорката, която основаната в Атланта Норфолк Саутърн се съгласи тази пролет.

Един от водещите юристи на ищците, Майк Морган, сподели, че съглашението ще позволи искове против железопътната линия и други ответници по делото, като притежателите на железопътни вагони и производителя на химикали, които направиха освобождението и изгарянето на винилхлорида след дерайлирането.

Но Морган сподели, че тази договорка няма да повлияе на възможни бъдещи правосъдни каузи против Агенцията за запазване на околната среда, която следи почиств...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР