Федерален съдия от Ню Йорк блокира решението на президента на

...
Федерален съдия от Ню Йорк блокира решението на президента на
Коментари Харесай

Федерален съдия блокира решението на Тръмп да спре програмата за защита на "мечтателите"

Федерален арбитър от Ню Йорк блокира решението на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп за анулация на програмата, позволяваща на млади имигранти, пристигнали в Съединени американски щати нелегално с родителите си, да учат и да работят в страната, предадоха международните организации. Това е второ сходно правосъдно решение в тази тенденция.

В началото на януари федерален арбитър от Сан Франциско взе решение против анулацията на тази стратегия. Новото правосъдно решение е обвързвано с тъжба против решението на Тръмп, подкрепена от прокурори от 17 щата. Тези две решения разрешават програмата да бъде непокътната. От нея към този момент се употребяват над 700 000 млади и тя ги пази от експулсиране.

Когато анулира програмата през септември, Тръмп даде на Конгреса шест месеца да одобри закон, който да я размени. Но конгресмените по този начин и не можаха да се схванат до момента.

Вчера Тръмп сподели, че договарянията по въпроса сред националните избраници са почнали и предизвести, че това е последният късмет и че крайният период, който той е фиксирал, е 5 март. /БТА

Всичко, което би трябвало да знаете за: Президентът Тръмп (670)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР