Федерален съд в щата Юта забрани на американски ветеран, протестиращ

...
Федерален съд в щата Юта забрани на американски ветеран, протестиращ
Коментари Харесай

Мъж поиска да се ожени за лаптопа си

Федерален съд в щата Юта забрани на американски деец, протестиращ против гей браковете, да се венчае със своя преносим компютър, оповестява телевизия Фокс 13.

Съдията Дейвид Нъфър не позволи като легален желае на Крис Севиър, искащ да се ожени за своя "Макбук ", цялостен с порнография. Ищецът се обърна към съда, тъй като били нарушени неговите човешки права.

Севиър счита, ще щом гейовете имат право на еднополови бракове, никой не може да му забрани той да се венчае за 15-годишния си преносим компютър, към който хранел същинско полово привличане и обич. В желае си Севиър дава за образец двама други поданици на щата Юта, които желаели да сключат многоженски бракове.

Ищецът даде на съд губернатора на щата Юта, основния прокурор и окръжния секретар, които му попречили да узакони връзките си с компютърам добавя Българска телеграфна агенция.

Съдията обоснова отхвърли да даде ход на желае на Севиър, защото същинското му желание не било в действителност да се ожени за ноутбука си, едвам се опълчи на легализацията на гей браковете в Съединени американски щати, което било към този момент решено законодателно от обособените федерални парламенти.

Генералният прокурор на щата означи с подигравка, че той не дал своето позволение за брака, защото обичаният преносим компютър на ищеца бил едвам 15-годишен и надлежно се оказал малолетен.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР