Фазата на медения месец е едно от най-хубавите неща във

...
Фазата на медения месец е едно от най-хубавите неща във
Коментари Харесай

4 неща, които да направите, когато фазата на медения месец приключи

Фазата на медения месец е едно от най-хубавите неща във всяка връзка, само че рано или късно идва стадий, в която тя завършва. Това обаче не би трябвало безусловно да ви плаши. Има толкоз позитивни неща, които може да се случат в връзките с колегата ви след края й.

Прочетете нататък за препоръки, които ще ви оказват помощ да запазите връзката си здрава и щастлива, откакто етапа на медения месец е отшумяла

Определете каква в действителност е връзката ви и има ли тя капацитет

Когато етапа на пеперудите в стомаха завърши, настава действителността на връзката и тогава в действителност можете да разберете какъв ще бъде остатъкът от живота ви с този човек.

Вашият непосредствен евентуално се е държал добре първоначално, а в този момент е моментът, в който стартирате да виждате кой е той в реалност. Как се отнася към вас, когато не се пробва да ви впечатли? Наслаждавате ли се на времето си с него, когато седите вкъщи във вторник вечер, също толкоз, колкото и на сантиментална среща?

Когато пеперудите, първичното физическо привличане и новостта отшумят, ще получите по-добра визия за това кой е този човек в реалност и какъв би бил взаимният ви живот. Така че етапа на действителността също не трябва да ви плаши.

 етапа на

Приемете минусите на колегата си

Фазата на действителността и приключването на медения месец е миг, в който към този момент осъзнавате, че другият човек не е идеален, и което е по-важно, спирате да мислите, че имате потребност от съвършенство. Но и той ще стартира да вижда вашите дефекти и вие ще спрете да се пробвате да ги прикривате. Например няма да се притеснявате, че той ще ви види без грим, в случай че не живеете дружно, или пък че още веднъж сте закъснели за среща.

Но има нещо още по-романтично в това да покажеш минусите си и да бъдеш обичан поради тях, а не поради упованието, че си идеален (намек: никой не е). Просто би трябвало да приемете края на етапа на медения месец. Макар да е занимателно да се потапяш във фантазията и вълнението, способността да приемеш колегата си подобен, какъвто е, с всички дефекти, е извънредно значима за построяването на трайна връзка.

 етапа на

Примирете се с измененията в интимния си живот

Най-честият индикатор, който двойките са склонни да показват, с цел да дефинират края на етапа на медения месец, е когато интимността в леглото стане по-рядка. Това е още едно напълно обикновено събитие в една дълготрайна връзка, което всички двойки претърпяват в един или различен миг.

Макар че етапа на медения месец може да се появи още веднъж след огромни събития във връзката (като да вземем за пример пренасяне в ново жилище, годеж или същински меден месец), тя е фаза, която би трябвало да завърши рано или късно.

 етапа на

Отпразнувайте новата фаза на връзката си

Ще ви дадем и още един съвет, който е доста значим. Насладете се на медения месец, до момента в който сте в него, и се пробвайте да не се стресирате по кое време ще свърши. Няма място за непотребни драми и терзания, не го забравяйте.

Краят на етапа на медения месец не значи, че това е краят на връзката ви, в случай че не осъзнаете, че сте се влюбили в този човек единствено поради физическото привличане и пеперудите или че той не е този, за който сте го мислели.

В здравите взаимоотношения с взаимна грижа и почитание краят на етапа на медения месец е единствено началото на връзката. Когато в действителност се опознаете, преминете през възходи и падения дружно и изградите повече мемоари, връзката ви ще бъде по-силна.

Да, привличането и пеперудите в стомаха са в действителност вълнуващи, само че има и доста по-хубави неща, които ви чакат. Затова етапа на медения месец би трябвало да завърши, с цел да може да стартира идващият значим стадий на връзката ви.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР