Фаталната Елена Петрова върти тайна любов с колегата си Любомир

...
Фаталната Елена Петрова върти тайна любов с колегата си Любомир
Коментари Харесай

Елена Петрова върти тайна любов с колега

Фаталната Елена Петрова върти загадка обич с сътрудника си Любомир Ковачев, прочут още с прякора Цифровизацията. Френският ученик от дълго време е скъсал с майката на своята щерка, настояват източници на „ Уикенд ”.

Той към този момент се бил пренесъл при хубавата Елена, само че макар че връзката им е сериозна, двамата се стараят да не я обявяват в общественото пространство.

Първите искри сред Елена Петрова и Любо Ковачев са прехвръкнали още през 2020-а настояват осведомени. На всички намеци, че двамата разделят обща постелка, актьорите постоянно дават отговор с „ Не! Не е правилно! ”. Въпреки това обаче, съгласно източници на вестника те имат загадка спекулация към този момент четвърта година.

Двамата артисти са част от звездите, с които работи театралният режисьор Бойко Илиев – татко на небезизвестния Ники Илиев. Елена и Любо вземат участие дружно в две от неговите представления – „ Антихрист ” по едноименния разказ на Емилиян Станев и „ Осъдени души ” по романа на Димитър Димов. Това са пътуващи спектакли, които се играят на разнообразни подиуми на всички места из страната, тъй че се постанова артистите постоянно да пътуват дружно и по този метод се сближават извънредно доста. От гастрол на гастрол хубавата Елена и франкофонът Любо почнали да си стават прекомерно близки.

Актрисата е с 5 години по-възрастна от своя обичан, само че възрастовата разлика не тормози нито нея, нито него.

Ковачев получи прякора си Цифровизацията преди десетина години, когато взе участие в серия рекламни клипове за цифровизирането на българската ефирна телевизия. Оттогава до момента той има много функции и тв участия, а от няколко месеца към този момент е част от щатния състав на Сатиричния спектакъл. Той има щерка, която през пролетта би трябвало да навърши 10 години. Последните фотоси с майка й, които е разгласил на формалните си профили в обществените мрежи, са от 2016 година, когато детето е било 2-годишно. В свое изявление две години по-късно артистът приказва обстойно и нашироко за изневярата. Така и не излиза наяве дали са му изневерили, дали той е изневерил, или споделя общи разсъждения по въпроса.

Елена Петрова има близнаци – момиче и момче, които ражда от брака си с гръцкия предприемач Аристотелис Фотилас, който завърши преди години. Те към този момент са пълнолетни.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР