Фърн Бритън накара феновете на Големия брат на знаменитостите да

...
Фърн Бритън накара феновете на Големия брат на знаменитостите да
Коментари Харесай

Феновете на Големия брат на знаменитостите изпаднаха в истерия при опровергаването с пет думи на Фърн Бритън на Гари Голдсмит

Фърн Бритън накара почитателите на Големия брат на звездите да изпаднат в нервност, защото тя непохватно се опита да опознае съквартиранта Гари Голдсмит, най-известен с това, че е чичо на Кейт Мидълтън.

Откровеният Гари не губи време да споделя за кралските си връзки, забавлявайки феновете с разкази за уютните си събирания с Кейт и нейния брачен партньор принц Уилям, преди даже да влезе в известната къща.

Неговите лудории не съумяха да създадат ужасно първо усещане на Шарън Озбърн и Луис Уолш, които незабавно го сложиха на огневата линия за първото изпъждане като част от тайната им задача. Дуетът от X Factor беше помолен да реши кои трима съквартиранти да създадат уязвими, като Гари беше подготвен за борба дружно с Дейвид Потс и Зези Милс.

Бившата водеща на This Morning Фърн Бритън направи сходна преценка за Гари, гледайки Братът на Карол Мидълтън стана при първото показване, преди брутално да го попита „ Така че за какво си тук? “

Готов за скептицизма, Гари от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР