Фантастичният свят на автора на “Машината на времето Хърбърт Уелс,

...
Фантастичният свят на автора на “Машината на времето Хърбърт Уелс,
Коментари Харесай

Първата интерактивна изложба на смесени реалности пристига в София

Фантастичният свят на създателя на “Машината на времето ” Хърбърт Уелс, дълбокият космос и океана, както и разнообразни моменти от човешката история са единствено част от действителностите, в които ще могат да пътуват посетителите на интерактивната галерия на смесени действителности МУЛТИВСЕЛЕНАТА, която идва в София на 3 юни. Събитието ще е отворено за гости всеки ден сред 12:00 и 20:00 часа до 18 юни в Сердика Център. Входът е свободен.

МУЛТИВСЕЛЕНАТА е напълно нова идея, основана в Румъния при започване на годината, и ще бъде показана за първи път у нас. Изложбата обезпечава интерактивно преживяване за цялото семейство с доста просветителни и  софтуерни детайли, както и опция всеки да завоюва три огромни награди Nintendo Switch Lite.

8 разнообразни съоръжения и VR зони дават опция на всеки да пътува в предишното и бъдещето, да се разноски в дивата природа или градска среда, да скочи с парашут от въжен мост в дълбока бездна. Събитието дава отговор и на доста въпроси за света и вселената - черни ли са черните дупки; кой тежи повече - мравките или хората; на каква възраст е най-старото дърво в света; какъв брой милиона тона пластмаса има в океана и каква част от жителите му са застрашени от нея; по какъв начин се споделя най-възрастната костенурка на света и доста други.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР