Фънки разкри, че ще се ваксинира възможно най-скоро срещу COVID-19.

...
Фънки разкри, че ще се ваксинира възможно най-скоро срещу COVID-19.
Коментари Харесай

Фънки за ваксинацията и проблемите на въздуха в София

Фънки разкри, че ще се имунизира допустимо най-скоро против COVID-19. Той най-много желае да го стори, с цел да може още веднъж да се вижда с майка си без да се тормози, написа Стандарт.

"Тая 2020 няма да я забравим в никакъв случай. Аз мисля да се имунизирам при първа опция. Най-вече тъй като ме е боязън за майка ми. След това към този момент няма да има проблем да се виждаме с родителите си ", сподели Фънки.

"Нова година, нова покруса. Винаги е цялостно с оптимисти и постоянно нещастието е тотална. Всяка нова година носи някоя нова сопа ", съобщи още Димитър Ковачев (истинското име на музиканта) и добави: Надявам се да умра най-безболезнено, тъй като кошмарът е цялостен, сами виждате какво става.

Фънки има и пъклен налудничава концепция по какъв начин да почистим въздуха в столицата. "Трябва да разкараме бариерата Витоша, тази скапана планина, с цел да се отворим към беломорския въздух, който по долината на Струма идва насам. Така ще има доста материал и автомагистрали. Тука става смъртоносен ваучър, стартира страшна забава, чист въздух, мек климат, кеф ", съобщи той.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР