Фамозната комедия Моята голяма френска сватба“ идва за лятна среща

...
Фамозната комедия Моята голяма френска сватба“ идва за лятна среща
Коментари Харесай

Щура френска сватба в Дома на културата

Фамозната комедия „ Моята огромна френска женитба “ идва за лятна среща с пловдивската аудитория. Представлението ще се играе на 5 август от 21 часа в лятно кино „ Орфей “. В историята народен представител се пробва да вдигне рейтинга си с добре премислен, ненапълно неуместен ход, организирайки в един и същи ден сватбата на сина си и своята.

Всичко би било отлично, в случай че не е непредвидената поява на мистериозен полковник от американската войска. Дори хората с най-богато и безотговорно въображение не могат да си показват невероятните сюжетни обрати, които чакат феновете в тази модерна, безпределно занимателна и очарователна френска комедия, в която нищо от личността на героите, не е такова, каквото наподобява и до последната изречена дума, не престава да изненадва.

" Моята огромна френска женитба " е написана от драматурзите Жан Жан Брикер и Морис Ласег. Режисьор на постановката е Асен Блатечки. В функциите играят Герасим Георгиев- Геро, Евгени Будинов / Бойко Кръстанов, Светлана Бонин, Евелин Костова / Рада Кайрякова и Христо Бонин Билети могат да се закупят на касата на „ МаскАрт “ в Дома на културата " Борис Христов ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР