Фалшиви маркови облекла на стойност най-малко 552 000 долара са

...
Фалшиви маркови облекла на стойност най-малко 552 000 долара са
Коментари Харесай

Спипаха фалшиви маркови дрехи за половин милион на летище

Фалшиви маркови дрехи на стойност минимум 552 000 $ са конфискувани от чиновници на митническите и граничните служби на Съединени американски щати от двама пасажери, които се върнали в Чикаго от Турция.

Според изказване на Американската митническа и гранична организация, над 550 подправени продукта са конфискувани от седемте огромни куфари на пасажерите, в това число марки като Адидас, Бърбери, Шанел, Гучи и Луи Вюйтон.

Първоначално двамата не заявили нищо, само че по време на вторична инспекция те заявили дарове на стойност 2000 $. Пътниците настояват, че продуктите са най-вече за другари и семейство, съгласно организацията.

Фалшивите продукти с разнообразни предпазени търговски марки са били съзнателно сложени сред персоналните движимости и личното облекло на пасажерите. Багажът, съдържа подправени първокласни обувки, ризи, чанти, портфейли и парфюми.

Пътниците са задържани по наказателни тъжби, подписани от представители на водещите марки, " за артикули в нарушаване, открити в багажа на пасажерите ".

" Контрабандата и противозаконните продажби на подправени артикули са възходяща опасност за нашата стопанска система, а работните места в Съединени американски щати не могат да устоят ", съобщи в изказване шефът на летището в Чикаго Шейн Кембъл. „ Онези пасажери, за които се откри, че контрабандират подправени предмети, ще бъдат изправени пред последици за вредата, която предизвикват на икономическото богатство на Съединени американски щати.

Според организацията подправянето и пиратството костват на американската стопанска система сред 200 и 250 милиарда $ годишно. То е отговорно и за загубата на 750 000 американски работни места.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР