Фалшив профил използва персонажа на популярния инфлуенсър и еротичен модел

...
Фалшив профил използва персонажа на популярния инфлуенсър и еротичен модел
Коментари Харесай

Замесиха името на популярен еротичен модел в измамна схема

Фалшив профил употребява персонажа на известния инфлуенсър и сексуален модел Велислава Георгиева, с цел да проси в интернет. Мнимата персона, която се показва с имената Цветелина Георгиева, моли хората за подпомагане – най-често за подаяние на движимости – облекла и обувки, или храна, написа

Припомняме, че еротичният модел, именуван още Вели Отвертката, стана известна с профила си в платформата OnlyFans, основана за разпространяване на еротично или порнографско наличие против възнаграждение. Младата българка е известна още и с персоналните поздрави за мотиви, които могат да бъдат поръчани и изпълнени от нея.



Мистериозният профил във Facebook не инцидентно е откраднал част от фотосите ѝ, които тя е качила в персоналния си Instagram профил. Вероятно поради провокативната визия на Вели обявата на подправения профил съумяват да доближат до доста консуматори, като огромна част от тях показват подготвеност да оказват помощ. В мненията откриваме доста профили на благосклонни мъже, които се пробват да открият контакт на персонално известие, с цел да предадат поисканата помощ. Споделят обаче, че рядко дава отговор на апелите им да дарят. И по този начин и не излиза наяве дали изобщо се е стигнало до безплатна помощ.

Оставен е и телефонен номер за контакт. При опит да се свържем с него обаче определяне, че той е изключен.

Ето и текст от обява (без редакторска намеса), в мненията на която има няколко мераклии да окажат подпомагане:

„ Искам да попитам другари, дали бихте дарили ваши облекла - маратонки, обувки за едно момче което няма такива благоприятни условия, оскъдно момче е.. XL размер облекла, 43 номер обувки и маратонки.. Който би желал да помогне да ми написа персонално известие.. Нека на първо място да бъдем положителни.. Дрехите би трябвало да бъдат чисто нови.. Иначе не се одобряват втора ръка носени облекла.. На никого няма да му, е прелестно такива неща да облича.. Просто споделям каквото би трябвало.. “

Прави усещане, че движимостите, които се търсят, са главно за момче или за семейство в неравностойно състояние, което не може да обезпечи движимост за детето си. В единия случай се моли за преносим компютър.

„ Искам да попитам някой дали би подарил преносим компютър на едно семейство което няма такива благоприятни условия да си купят за детето им. Защото то не е добре.. Поне ще извършите някой благополучен най-малко малко... “.

Не е изключена опцията подправеният профил да се поддържа точно от младеж, разкрил различен метод да си набави мечтаните движимости.

Иначе останалите обществените мрежи, основани от представящия се за Цветелина Георгиева, откриваме хиляди почитатели. Единият подправен Instagram профил да вземем за пример има 3 600 почитатели, до момента в който другият едвам 1000. За информация – във въпросната обществена мрежа Вели Георгиева се радва на над 138 000 почитатели.

Истинският профил на Вели Георгиева:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР