Факторите за това да имаме априори очаквания за едно нестабилно

...
Факторите за това да имаме априори очаквания за едно нестабилно
Коментари Харесай

Социолог: Очакванията на обществото оказват сериозен натиск върху политическите лидери

Факторите за това да имаме априори упования за едно несигурно ръководство са налице, само че очакванията и упованията на обществото са тези, които оказват доста сериозен напън върху политическите водачи в четирите партии по пътя на компромиса да доближат до едно стабилно ръководство.

Така социологът Добромир Живков разяснява упованията на 1/3 от българите да бъде формирано съдружно държавно управление от " Продължаваме промяната ", Българска социалистическа партия, " ИТН " и " Демократична България ", отразени в последното изследване на " Маркет линкс " и bTV.

По думите му е явно, че Кирил Петков е политическата персона, която е спечелила най-вече доверие в последната акция и явно заемът на доверие към него и " Продължаваме промяната " е доста сериозен.

Живков добави още, че наклонността, когато става въпрос за утвърждение на политически сили и политически водачи, е по-скоро отрицателна, тъй че Кирил Петков може да бъде обсъждан като изключение, което приказва за съществени очаквания, които българското общество влага в новия политически план и ролята, която следва да изиграе той.

Вижте още във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР