Фактическо обвинение срещу Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател

...
Фактическо обвинение срещу Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател
Коментари Харесай

Михаил Екимджиев: Фактическо обвинение срещу Бойко Борисов вероятно има

„ Фактическо обвиняване против Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г евентуално все още има. Това е регламентирано в наказателно-процесуалния кодекс. Обвинение може да се повдигне и с първите дейности по следствие, като арестите, претърсвания и изземвания “, сподели юрист Михаил Екимджиев пред bTV във връзка ареста на някогашния министър председател.

„ Не знаем дали е имало налице обстановка по необходимост, само че представете си в случай че Министерство на вътрешните работи беше решило да работи общоприетоо с авансово позволение от Специализирания съд. На първата минута Иван Гешев щеше да знае това, на втората минута Борисов щеше да знае това и към този момент можеше да е в Дубай или Сърбия “, сподели още Екимджиев.

Той разяснява също, че с него се е свързала Менда Стоянова, за която също се появи информация от Министерство на вътрешните работи, че е арестувана. „ Тя научаваше от малкия екран, че е задържана. Това оставя горчив усет “, сподели Екимджиев.

По думите му тя го е потърсила, тъй като знае, че Екимджиев се занимава с каузи в Страсбург. „ Заради това злепоставяне, което нощес се случваше с обявяване на обстоятелството, че е задържана – това в действителност е проблем с презумпцията за невиновност “, сподели Екимджиев.

Той добави, че няма разумно пояснение за информацията от Министерство на вътрешните работи и разминаването в арестите. „ Може да е неприятна полицейска съгласуваност. Другото е прикрит план и пушилка, може да има и трети сюжет – протест на междинния ешалон на полицията да се извършват разпоредби на управлението “, сподели юристът.

Екимджиев отхвърли да разяснява основанията за ареста на Владислав Горанов и Севдалина Арнаудова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР