ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

В центъра на Киев се състоя военен парад на руската армия

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Руските окупатори желаеха да проведат боен церемониал в центъра на украинската столица Киев. И най-сетне той се състоя.

Активистът Серхий Стерненко разгласява фрагменти от централната улица „ Крешчатик “, на която е площад Майдан Незалежности, на който се състоя Революцията на достолепието през 2013 година На булеварда бяха изложени съветски военни машини, унищожени от украинската войска след 24 февруари, когато Русия стартира пълномащабна непредизвикана война.

„ Киев експо “ показва на жителите и гостите на Киев „ безаналоговите “ съветски военни машини, само че в не доста порядъчен тип. Армията от военнопрестъпници на Владимир Путин беше разгромена в първите седмици на войната, макар че планираше да превземе Киев за 3 дни. Военните стратези в Кремъл не пресметнаха вярно своите благоприятни условия и волята за опозиция на украинския народ. Така тридневната интервенция по завладяване на Киев към този момент продължава 180 дни.

Руските нашественици направиха ужасяващи закононарушения против цивилното население на Украйна, които в никакъв случай няма да бъдат забравени. Унищожените танкове и бронирани машини са увещание за диктатора Владимир Путин, че не може да завоюва тази война. Защото съветските фашисти се бият за перални и тв приемници. А украинският народ се бие за свободата си.

росіяни хотіли провести церемониал своєї техніки на Херщатику. І провели.
Але є один колорит
— Serhii Sternenko (@sternenko)



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР