ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Баце е несменяем! – медии и социолози свалят гащи за последно

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Как се купуват и манипулират избори? Ето по какъв начин. ГЕРБ усилва преднината, да благодарим особено на Борисов за новите ваксини, Движение за права и свободи са трети, успеха на Борисов е сигурна… Медии, политолози и социолози си късат ризите за последно в петък и с голи гърди (не безусловно, популярност Бог…) дърпат българите към убедеността, че може и да не вървят до урните тъй като „ нещата са ясни “.

Задкулисието си прави работата. Съмненията че така наречен огромни медии са продажни се удостовери за следващ път, изрично. Надяват се, че популацията е привикнало и няма да реагира. Да, популацията е привикнало и няма да реагира. Поне по-голямата част.

Задачата, спусната от тъмните мафиотски сили бе: да се раздуват резултатите, с цел да потъне в тях купения и подправяния избор. При слаба интензивност 3-4 пункта, „ обезпечени “ от Министерство на вътрешните работи с покровителството на локални бандитски и нарко босове, напън върху бизнеса и хора с проблеми и зависимости – вземат решение успеха.

Специален принос дават купени медии и тролове, които повече от два месеца приготвят „ успеха “. В тази акция всички съперници на сегашната власт бяха заливани с водопади от клюки, неистини и небивалици. Не стопираха опитите някои от кандидат-депутатите на опозиционните субекти да бъдат купени, настроени против своите, забъркани в интриги.

Беше обезпечена предварителна победа на статуквото. А статуквото е мафиотското ръководство, потънало в корупция, неистини, измами, далавери.

И нещо доста значимо: единственият математик, гербаджията по сметка Мишо Константинов ще разгласи резултатите. Всъщност към този момент ги разгласи. Баце е закрепостен – изразът, който ви трансформира в безгласни същества. Робството има разнообразни форми…

Защо всички изброени нагоре го вършат? Заради пари и зависимости.

Няма потребност от доказателства – те са пред очите ви. Имате потребност от това да повярвате, че сте хора, които имат право на естествен, добър и логичен живот, а не да бъдете придатък на ползите на лъже хайлайф, който се храни с пасивността и страха на хората.

Автор: Емил Азар

Източник: FrogNews
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР