Факт е, че главният прокурор Иван Гешев е компрометиран. Дори

...
Факт е, че главният прокурор Иван Гешев е компрометиран. Дори
Коментари Харесай

Петков: Гешев е компрометиран. Дори на ниво ЕС

" Факт е, че основният прокурор Иван Гешев е злепоставен. Дори на равнище Европейски Съюз. Факт е, че последните дейности на Министерство на вътрешните работи бяха ясно отразени от всички медии, само че този път имаше разлика. Една и съща информация влезе и в европейската прокуратура, и в българската. Вече не може да има скрито-покрито. "

Това съобщи през днешния ден министър председателят Кирил Петков по време на обществения доклад на Министерството на вътрешните работи за свършеното през последната година. Петков извърши словото си с похвали към активността на Министерство на вътрешните работи. За следващ път обаче изясни, че прокуратурата в България просто не работи. Въпреки това министър председателят съобщи, че има вяра, че има доста обособени прокурори, които са почтени и желаят да работят и ги раздели от управлението на държавното обвиняване.

" Аз имам вяра, че има почтени прокурори и от ден на ден хора ще се причисляват към нас ", заключи той.

Преди това той акцентира, че желае да поздрави Министерство на вътрешните работи най-много за това, че е " на страната на народа ". Подчерта, че точно на ведомството на Бойко Рашков се дължи това, че " имахме почтени избори ", другояче " нямаше да сме тук. "

" Второто, за което желая да поздравя е, че законността се връща в България - концепцията за недосегаемите е завършила. Никой не е над закона. Който си мисли, че старите времена с човек на някой и имаш защита - това към този момент не същестува. Не ни е боязън нито от хората на подземния свят, които имаха огромни връзки с предходната власт, нито от корупцията на предходната власт ", продължи Петков.

Премиерът поздрави и Министерство на вътрешните работи за организацията по приемането на бежанците от Украйна.

" Това, което видях на границата като организация бе впечатляващо ", сподели Петков.

Той приключи с уверението, че " смяната е дълъг развой ", само че и че има вяра " че това към този момент е допустимо ".

" Да работим дружно, до момента в който България стане знак на правда и България стане страната, която най-бързо е изчистила корупцията ".
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР