[Facebook Волен Сидеров] Още по темата Волният Волен Туристическа фотосесия

...
[Facebook Волен Сидеров] Още по темата Волният Волен Туристическа фотосесия
Коментари Харесай

Пуцай, куме!

[Facebook Волен Сидеров] Още по тематиката
Волният Волен

Туристическа фотосесия на Волен Сидеров от топлите страни възмути медиите в студена България
13 дек 2013

" То си беше война! Тресяха се прозорците! Ние не се чувахме на разстояние по-малко от 1 метър какво приказваме! " Така Венета Ушева разказа пред bTV шума от сватбата на водача на " Атака " Волен Сидеров, който публично подписа брак в края на предходната седмица със съпартийката си Деница Гаджева.

Че данданията към сватбата ще е огромна, стана ясно още от разпратените предложения до гостите, които в. " 24 часа " в детайли разказа няколко дни преди този момент. Те бяха завършени като вестник, а денят на събитието беше разгласен от младоженците за Международен ден на шума. Освен оглушителния звук от веселбата на гостите сватбата провокира и звук в медиите.

Събитието беше следено от съвсем всички уеб сайтове и електронни издания на централните вестници. " В другите издания броя на гостите варираше сред 120 и 130 души ", написа уеб сайтът offnews.bg. А от оповестения изобилен снимков материал се видя, че измежду гостите бяха депутати от парламентарната група на " Обединени патироти ", министри от държавното управление и публицисти. Почти всички осведомиха, че финален на събитието в ресторанта е дошъл министър председателят Бойко Борисов, който седнал на масата на министрите Владислав Горанов, Николина Ангелкова и Вежди Рашидов.

Очевидно министър председателят най-вече се е впечатлил от шаферките, тъй като си направи цяла фотосесия с тях. Те бяха облечени в сини рокли, означи " Дарик радио ". Другият, с който Борисов театралничи за фотография, беше съветският дипломат Анатолий Макаров, който съгласно " Труд " бил измежду първите посетители, пристигнали в ресторанта.

Съпредседателят на " Обединени патриоти " и вицепремиер Валери Симеонов съвсем засенчи фотосесията на Борисов с шаферките. Той се появи на събитието облечен в носия и написа в профила си в Twitter, че " по този начин се върви на патриотична женитба ". Запази обаче цялостно безмълвие за шума по време на сватбения ваучър, обратно на главното си занятие през летния сезон да прави акции против шумните нощни заведения по морето. Симеонов беше кум на първата женитба на Сидеров с Капка Георгиева. Сега на сватбата кумуваше Димитър Савов, някогашен притежател на скандалната нефтена компания от началото на 90-те години " Елпида ", за която имаше подозрения за контрабанда на горива по време на югоембаргото. Другият съпредседател на " Обединени патриоти " Красимир Каракачанов подари на младоженеца каска.

Бившият народен представител от предходния парламент Велизар Енчев пресметна, че сватбата на Сидеров е коствала 200 000 лева " Откъде са тези пари? От държавната дотация на " Атака " или се дължат на комисионите от " златния му пръст " в Народното събрание по време на държавните управления " Борисов 1 ", " Орешарски ", " Борисов 2 " и " Борисов 3 ", попита той, представен от уеб страницата " Епицентър ". Със сигурност Енчев няма да получи отговор на въпроса си, само че за сметка на това Министерство на вътрешните работи ще би трябвало да ревизира сигнала на жителите против шума от фойерверките и музиката по време на сватбата.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР