Езикът на тялото ни говори много повече за нас на

...
Езикът на тялото ни говори много повече за нас на
Коментари Харесай

Ето 6 грешки в езика на тялото, които рушат възможностите за връзка

Езикът на тялото ни приказва доста повече за нас на близките, в сравнение с допускаме. Той може да ни накара да изглеждаме вежливи, приветливи, привлекателни, само че и да ни направи студени в очите на другите, недостъпни и от време на време даже отбранителни. По този метод езикът на тялото може да попречи освен в общуването с близките, само че и в намирането на съкровен сътрудник. Той може да попречи и на връзките във връзката.

Езикът на тялото споделя по кое време обичаният ви лъже
Наглед елементарни и елементарни жестове могат да затворят пътя ви към любовта и намирането на половинка в живота. Знаците, които изпращате, може да бъдат неправилно разчетени от индивида против вас, което да му попречи да направи крачка към вас. Вие също може би несъзнателно изпращате тези сигнали, макар че желаете да намерите съкровен сътрудник. Така езикът на тялото ви може би ви пречи в откриването на щастието в любовта. Кои са дейностите от палитрата на езика на тялото, които приказват неправилно вместо вас и ви пречат да намерите сътрудник в любовта?

Кръстосване на ръцете
Кръстосването на ръце може да ви се коства като елементарен табиет, който сте възприели в позата на тялото си, до момента в който говорите с някого, само че той е нещо доста повече. Кръстосаните ръце са сигнал за необщителност, за недостижимост и ограничаване. Те подсказват на другите към вас, че не сте подготвени да ги допуснете до себе си. Невербалното държание, при което слагате бариера сред сърцето си и индивида против вас благодарение на кръстосаните ръце, му приказва, че нямате желание да го допуснете.

Държите брадичката си нагоре
Повдигането на брадичката нагоре по време на диалог може да накара индивида против вас да ви одобри като високомерни, надменни или снизходителни. Ако против вас е мъж, който е евентуален сътрудник за вас, може и да се откаже да предприеме по-нататъшни стъпки поради този жест, тъй като той подсказва надменност и предпочитание за владичество.

Посочване с пръст
Посочването с пръст е постоянно употребен жест, който може да вършиме неумишлено, само че той подсказва за предпочитание да коригирате другия човек, да го наставлявате, да му поставяте граници и правила.

Прегърбена, неприятна стойка
Стойката на тялото сама по себе си също е част от езика на тялото, с който се представяте пред другите. Тя приказва доста. Ако сте прегърбени и със свити плещи, това приказва за ниско самочувствие, боязън, липса на темперамент. Това може да накара индивида против вас да намерения, че не може да ви се има доверие, че сте лишени от самоуважение и религия в себе си. Как би могъл тогава той самият да има почитание към вас?

Ръкостискане
Когато се здрависвате, вие също изпращате сигнали за личността и характера си на другия човек. Ако при здрависване сложите ръката си над неговата, това автоматизирано значи надзор, превъзходство, компликация в разрешаване на разногласията.

Гледате в телефона си
Гледането в телефона е нещо, което всеки актуален човек прави по стотици пъти дневно. Може да мислите, че това е нещо напълно обикновено и не приказва за нищо друго, като се изключи че просто желаете да видите кой ви е писал, само че този табиет по време на диалог приказва доста повече. Той подсказва за незаинтересуваност, неуважение, липса на предпочитание за другарство. Ако вършиме това на среща с евентуален сътрудник, може би няма да имате триумф.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР