Ейми Шумър изненадващо се врече във вярност на приятеля си

...
Ейми Шумър изненадващо се врече във вярност на приятеля си
Коментари Харесай

Ейми Шумър се омъжи за приятеля си

Ейми Шумър изненадващо се врече във честност на приятеля си Крис Фишър. Двойката е дружно от края на предходната година и никой не е очаквал двамата да се оженят толкоз бързо.

Ейми и Крис са се врекли един на различен на частна гала в Малибу. На събитието са участвали 80 от най-близките им другари, измежду които Дженифър Анистън, Джейк Джиленхал, Дженифър Лорънс, Лари Дейвид, Джъд Апатоу. Те са били поканени с текстово известие в неделя, единствено два дни преди церемонията.

За връзката на Ейми и Крис излиза наяве през ноември предходната година, когато двамата са видени да вечерят в Ню Йорк. Актрисата публично разкри, че има нов мъж до себе си едвам тази неделя, когато показа фотография на двамата от празненството за 60-годишнината на Елън Дедженерис.

Преди да се запознае с Фишър, Ейми имаше връзка с дизайнера на мебели Бен Ханиш, която продължи близо година и половина. Двамата оповестиха своята разлъка през май 2017 година

Снимки от сватбата бяха оповестени в профила в Instagram на актрисата. Тя съобщи, че не е бременна и това не е повода да се омъжи толкоз бързо.

Снимки може да видите в Галерията ни!

missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР