Ейми Шумър иска да има второ дете. Наскоро комедиантката гостува

...
Ейми Шумър иска да има второ дете. Наскоро комедиантката гостува
Коментари Харесай

Ейми Шумър иска второ дете - slava.bg

Ейми Шумър желае да има второ дете. Наскоро комедиантката гостува на Опра Уинфри, където показа, че дружно със брачна половинка ѝ Крис Фишър към този момент го възнамеряват.

„ Бременността и раждането за мен бяха прелестно преживяване. Различно е за всеки. Но приканвам всички, които имат запаси за развъждане на дете, да преминат през това. Такова събитие трансформира живота “, разяснява тя.

В своя профил в Instagram Шумър намерено приказва за здравословните си проблеми и показа, че се е подложила на няколко процедури за заледяване на ембриони, след което са ѝ създали инвитро. По този метод звездата се надява, че ще зачене по-лесно за повторно.

„ Благодаря ви доста, дами и няколко господа. Замразихме сполучливо ембриони. След това се научих да хапвам солена храна “, показа Ейми в обществената мрежа и показа фотография от лекарския кабинет.

Освен че разкри по какъв начин счита да забременее още веднъж, Шумър качи непосредствен кадър на корема си и описа детайлности към инвитро процедурата.

Много от почитателите на комедиантката я поздравиха за смелостта ѝ и пожелаха скоро да ги зарадва с позитивен тест за бременност.

Ейми Шумър и Крис Фишър имат едно момченце. Малкият Джийн се роди през май тази година, когато проплака и кралското бебе Арчи.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР