Европейското подразделение на Toyota разпространи подробности за версията 2022 година

...
Европейското подразделение на Toyota разпространи подробности за версията 2022 година
Коментари Харесай

Toyota обнови Corolla за 2022 година

Европейското поделение на Toyota популяризира детайлности за версията 2022 година на модела Corolla, включително трите му съществени версии хечбек, комби (Touring Sports) и седан.

За новата си еволюция, емблематичният за марката модел, от който в международен мащаб има над 50 милиона осъществени единици, получава козметични стилистични промени, нови софтуерни решения и нова версия TREK Special Edition.

Една от главните софтуерни новости при Corolla 2022 е обвързвана с въвеждането в приложимост на нова мултимедийна и инфо-комуникационна система с 8-инчов сензитивен на досег екран, която, с помощта на новият си и по-мощен процесор, дава обещание с 2.4 пъти по-бързо действие. Системата идва с функционалност гласов помощник, отдалечено (OTA) възобновяване, Apple CarPlay и Android Auto интеграция за мобилен телефон, и други.

Toyota Corolla 2022 ще бъде налична и с два нови екстериорни цвята, които ще могат да бъдат изпълнени и противоположен двуцветен жанр при купетата хечбек и комби. Седанът пък получава нови 17-цолови алуминиеви джанти с по 10 спици.

Corolla 2022 ще бъде налична и в тематичната си версия , която е изпълнена извънредно с двулитров мотор, спомагателни вежди на калниците, 18-цолови алуминиеви джанти, хромирани рамки на стъклата, черна кожена тапицерия, увеличено с 20 мм разстояние от пътя и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР