Европейското подразделение на Nissan обяви, че компанията е получила доставка от

...
Европейското подразделение на Nissan обяви,
че компанията е получила доставка от
Коментари Харесай

Електрическият Nissan Ariya кацна в Европа

Европейското поделение на Nissan разгласи, че компанията е получила доставка от пет предпроизводствени представителя на изцяло новия и напълно електрически купе-кросовър модел Ariya.

"С огромно наслаждение виждаме пристигането на прототипи на Ariya в Европа ", разяснява Нелън Пери, маркетинг шеф на подразделението Електромобили на Nissan в Европа. "Тези представители ще бъдат употребявани като изложбени коли, а други са предназначени за тествания в центровете на Nissan ".

С футуристичен дизайн и просторен интериор, NISSAN ARIYA дава обещание свободен пробег от до 610 километра, като клиентите ще могат да избират сред версии с 2 и четири задвижващи колела. И двете основни версии са налични с акумулатори 65 и 90 kWh, но модификацията 4WD ще бъде оборудвана с по-мощни електрически мотори с мощности от 340 и 400 конски сили. Вариантът с две задвижващи колела ще бъде разполагаем с 218 и 242 конски сили.



В взаимозависимост от модификацията, , който ще се появи на европейския пазар през втората половина на 2021 година, ще предложи възможност за ускоряване от 0 до 100 км/ч за време от 5.1 до 7.6 секунди, а максималната скорост на придвижване е електронно ограничена на надлежно 160 и 200 км/ч (4WD).
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР