Европейското подразделение на Honda демонстрира отново отдадеността си на туристическия на FIA,

...
Европейското подразделение на Honda
демонстрира отново отдадеността си на
туристическия на FIA,
Коментари Харесай

Honda Civic Type R Limited Edition отново е кола за сигурност на WTCR

Европейското поделение на Honda демонстрира още веднъж отдадеността си на туристическия на FIA, след като анонсира, че дава за нуждите на шампионата представител на Civic Type R Limited Edition, която ще извършва функционалностите на официална кола за сигурност.

Honda поема самодейността си във WTCR за втора поредна година, като по този метод ще присъства по едно и също време както когато надпреварата на пистата протича нормално, по този начин и когато има извънредна ситуация.

Заедно със Sport Line, Honda показа Civic Type R Limited Edition през предходната година и даде възможност на потребителите да притежават най-екстремното изпълнение на модела досега. Основен акцент тук са новите детайли от леки композитни материли, олекотеният интериор, подобрената динамичност на пътя, новите дизайн детайли и оптимизирана аеродинамика.



Автомобилът, от който за Европа бяха предпазначени единствено 100 единици, идва стандартно с BBS алуминиеви джанти, Michelin Cup 2 гуми, усъвършенствано окачване, спортни седалки с тапицерия Alcantara и други.

Civic Type R Limited Edition е оборудван с двулитров VTEC Turbo мотор с оптималната мощ от 320 конски сили и оптимален въртящ момент от 400 Нм, и е в положение да извърши класическото ускоряване от 0 до 100 км/ч за 5.7 секунди.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР