Европейското подразделение на Ford разкри подробности за ново развитие в

...
Европейското подразделение на Ford разкри подробности за ново развитие в
Коментари Харесай

Track Pack прави FORD FOCUS ST още по-добър

Европейското поделение на Ford разкри детайлности за ново развиване в модификационното портфолио на модела си Focus и по тъкмо при спортната версия Focus ST.

Новото при се назовава Track Pack и съставлява особено създаден пакет, предопределен за тези от бъдещите притежатели на спортната кола, които държат да получат най-хубавото от наличната база.

Пакетът Track Pack е създаден и тестван от спортното поделение Ford Performance на Ford на именитата писта Нюрбургринг, и идва под формата на регулируемо KW Automotive окачване, нови спирачни апарати на експерта в региона Brembo с предни дискове 363 мм, както и нови олекотени джанти.

" Нашият нов Focus ST Track Pack комбинира високотехнологични съставни елементи, с цел да трансформира хотхеча в наистниа използван на пистата ", разяснява Стефан Мюнзингер, управител Ford Performance Европа. " Регулируемото окачване, големите спирачки и гумите с високо сцепление оказват помощ да усъвършенстването на пътното държание, контрола на купето и издръжливостта на пистата за оптимално удоволствие- което е и същинската същина на тази кола ".

Ford Focus ST Track Pack е оборудван с 2.3-литров бензинов EcoBoost мотор, който е в положение да генерира оптималната мощ от 280 конски сили и 420 Нм оптимален въртящ миг, които дават обещание опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 5.7 секунди и оптималната скорост на придвижване от 250 км/ч (електронно ограничена).

Focus ST Track Pack може да бъде поръчан от през днешния ден в Австрия, Белгия, Чехия, Финландия, Франция, Германия, Гърция, Унгария, Ирландия, Португалия, Румъния, Испания, Швейцария и Обединеното кралство, а първите доставки се чака да бъдат осъществени през ноември.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР