Европейското ембарго върху руския петрол и петролни продукти може да

...
Европейското ембарго върху руския петрол и петролни продукти може да
Коментари Харесай

Spiegel: ЕС премина към заплахи, за да спре Русия

Европейското ембарго върху съветския нефт и петролни артикули може да се провали по доста аргументи, единственото, което остава на Европейския съюз, е да заплаши с налагането на наказания против тези страни и компании, които си сътрудничат с Москва, написа немското издание Spiegel.

„ Западът би трябвало безапелационно да заплаши с вторични наказания тези участници на пазара, които ще дадат опция на Русия да заобиколи ембаргото... Но към този момент концепцията за възбрана на съветския нефт има доста слаби вероятности “, отбелязва изданието.

Припомняме, че Европейската комисия в границите на шестия пакет от наказания против Русия предлага въвеждането на поетапна възбрана за целия импорт на съветски нефт в Европейски Съюз, това разгласи предходната сряда ръководителят на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен. Тя означи, че отводът ще бъде еволюционен - ​​преди края на 2022 година

По-рано шефът на унгарското външно министерство разгласи невъзможността да се поддържа ембаргото на Европейски Съюз върху вноса на нефт от Русия. Страната счита, че препоръчаното ембарго на Европейски Съюз върху съветския нефт може да унищожи стопанската система на страната.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР