Европейският шампион Реал Мадрид се класира за финала на Световното

...
Европейският шампион Реал Мадрид се класира за финала на Световното
Коментари Харесай

Реал М разпиля шампиона на Африка и е на финал на клубния Мондиал

Европейският първенец Реал Мадрид се класира за финала на Световното клубно състезание, откакто разгроми с 4:1 първенеца на Африка - египетския Ал Ахли, в Рабат във втория полуфинал от шампионата . Родриго (28) удари рамката на египетската врата, само че след това Винисиус (42) и Федерико Валверде (46) вкараха по един гол в края на първото и началото на второто полувреме и осигуриха удобна преднина за Кралския клуб. Ал Ахли се върна в мача след гол от дузпа на Али Маалул (65). Лука Модрич (87) пропусна 11-метров углавен удар, само че Родриго (90+2) и Серхио Арибас (90+8) оформиха крайния резултат в добавеното време. Арабският отбор остави положителни впечатленият и сътвори значително благоприятни условия, само че в последна сметка класата на испанския и европейски първенец си сподели думата.
На финала Реал ще се изправи против саудитския Ал-Хилал, който сервира изненадата в другия полуфинал, отстранявайки първенеца на Южна Америка - бразилския Фламенго с 3:2.
В събота от 17.30 ч. Фламенго играе с Ал Ахли за бронзовите медали в шампионата, а от 21.00 ч. е финалът Реал М - Ал-Хилал. И двата мача са на стадион " Принц Мулай Абдулах " в Рабат.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР