Европейският шампион от Минск в индивидуалната дисциплина на 20 км

...
Европейският шампион от Минск в индивидуалната дисциплина на 20 км
Коментари Харесай

Краси Анев: Надявам се да сме вдъхновили много български деца

Европейският първенец от Минск в самостоятелната дисциплинираност на 20 км Красимир Анев се надява двамата с Владимир Илиев да са въодушевили доста български деца да стартират да упражняват биатлон.
Анев приказва пред медиите незабавно, откакто дойде с полет от Мюнхен дружно с персоналния си треньор Георги Фъртунов и сребърният медалист от международното Владо Илиев, оповестява БГНЕС. Той показа още, че не знае по кое време ще завърши кариерата си, само че няма да продължава до Олимпийските игри в Пекин през 2022 година

“Надявам се с тези триумфи да сме стимулирали доста деца да зарежат компютрите и безцелното висене пред кафетата, с цел да спортуват. Трудното е отговорността, тъй като всеки триумф носи упования. Подлагаме се на доста ограничения, с цел да реализираме тези резултати. Все още не знам до по кое време ще се състезавам, само че сигурно няма да е до Игрите в Пекин през 2022 година По-лесно ми е да не си върша генерални проекти. Видяхме, че в случай че се трудим интензивно и имаме шанс, не е неосъществим и орден от Световно състезание. За тези резултати бяхме подготвени още преди няколко години, само че шансът не идваше. Успяхме да дочакаме триумфа. Имаме доста надарени момчета и девойки, само че те би трябвало да са по-устремени, да се влагат на 120%, с цел да вървят нагоре. Българският биатлон има бъдеще”, сподели Анев пред кореспонденти.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР