Европейският съюз за радио и телевизия потвърди, че следващият конкурс

...
Европейският съюз за радио и телевизия потвърди, че следващият конкурс
Коментари Харесай

Следващата Евровизия няма да се проведе в Украйна

Европейският съюз за радио и телевизия удостовери, че идващият конкурс за ария " Евровизия " няма да се организира в Украйна, макар че украинска група завоюва последното му издание.

Това се постанова, заради войната, която продължава там и сега се търси друга страна за състезанието.

Това се споделя в изказване, оповестено на уеб страницата на организацията, съобщи " Укринформ ".

" EBU изцяло схваща разочарованието, което посрещна известието, че състезанието за ария на Евровизия (ESC) 2023 не може да се организира в Украйна, тазгодишната страна победител. Решението се управлява от отговорността на EBU да подсигурява, че изискванията са изпълнени, с цел да се подсигурява сигурността и сигурността на всички работещи и участващи в събитието, чието обмисляне би трябвало да стартира неотложно в страната хазаин ", се споделя в изказването.

В него се споделя, че минимум 10 000 души нормално са наети да работят на или на състезанието за ария на " Евровизия ". Очаква се още 30 000 почитатели да пътуват на събитието от цялостен ​​свят. Тяхната сигурност е съществена грижа на EBU.

Ето за какво е от решаващо значение решенията, взети по отношение на такова комплицирано телевизионно събитие онлайн, " да се вземат от експерти по лъчение и да не се политизират ".
 Победителите от
Победителите от " Евровизия " подаряват 900 000 $ от търг за армията на Украйна

Продадоха трофея и съблюдават даденото от тях заричане

Правилата на състезанието за ария на Евровизия, с които се съгласяват всички участващи радио- и телевизионни оператори, ясно показват, че събитието може да бъде преместено при форсмажорни условия, като да вземем за пример продължаваща война.

Освен това EBU потърси експертен съвет по сигурността на трети страни, в който ясно се показва, че контрамерките, препоръчани за намаляване на заканите, планиращи събитието в Украйна, са незадоволителни за интернационално обществено събитие и оценката на риска от събитие с всеобщи жертви заради продължаващия спор е " Високо. "

Съюзът също по този начин означи мненията на генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг, че войната в Украйна " може да продължи с години ".

" По отношение на опцията за осъществяване на надпреварата на гранично място наоколо до прилежаща страна, спецификациите на препоръчаните места и неналичието на нужната околна инфраструктура не дават отговор на условията на ИСС ", се споделя в изказването.
 Столтенберг предизвести: Войната в Украйна може да отнеме години
Столтенберг предизвести: Войната в Украйна може да отнеме години

Отново настоя за изпращане на оръжие

При правенето на заключенията EBU също по този начин означи, че въз основа на актуалната ни информация няма огромни интернационалните концертни турнета в Украйна през 2023 година

" Всичко това способства за цялостната оценка на EBU, че във връзка с сигурността и оперативните гаранции не са спазени нужните условия за хостинг, избрани в разпоредбите на Евровизия. Като се вземе поради всичко това, EBU, със страдание, взе решение да реалокира събитието в друга страна и ще продължи полемиките за намиране на уместно място за състезанието за ария на Евровизия следващата година. Щастливи сме да се ангажираме в допълнение с нашия украински член UA:PBC по всички тези въпроси ", се споделя в изказването.
 Украйна завоюва
Украйна завоюва " Евровизия 2022 "

Групата бе считана за любимец

Припомняме, че групата " Оркестър Калуш " завоюва " Евровизия ", като посвети песента си на майските на Украйна. Музикантите поеха ангажимент да продадат трофея си на търг и извоюваните средства да отидат в помощ на армията на страната.

Те съблюдаваха това заричане.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР