Европейският съюз възрази днес срещу едностранното решение на Вашингтон да

...
Европейският съюз възрази днес срещу едностранното решение на Вашингтон да
Коментари Харесай

ЕС: Против сме едностранната мярка на Вашингтон за пътуванията до САЩ

Европейският съюз възрази през днешния ден против едностранното решение на Вашингтон да забрани за 30 дни влизането в Съединени американски щати на чужденци от Европа поради епидемията от ковид, съобщи Българска телеграфна агенция.

"Разпространението на заболяването е международна рецесия, която не е лимитирана съгласно континентите и която изисква съдействие, а не едностранни дейности ", това се показва в общо изказване на ръководителите на Европейския съвет и на Европейската комисия Шарл Мишел  Шарл Мишел Шарл Мишел – белгийски политик и министър председател на страната. Шарл Мишел е роден на 21 декември 1975 година в и Урсула фон дер Лайен  Урсула фон дер Лайен Урсула фон дер Лайен – немски доктор и политик (по татко Албрехт). Урсула Гертруда Албрехт е. "ЕС не е склонен с едностранното решение на Съединени американски щати да наложат възбрана за пътешестване ", допълват те.

Европейски Съюз ще разиска въведената от Съединени американски щати 30-дневна възбрана за влизане на европейци в страната

"Двамата прецизират, че Вашингтон е приел решението, без да го съгласува с Европейски Съюз. В 27-те се подхващат решителни стъпки за ограничение на разпространяването на заболяването ", се показва в изказването на първите хора в Брюксел.

Доналд Тръмп е въвел мярката, с цел да ограничи разпространяването на заболяването.

Тръмп забрани пътуванията от Европа до Съединени американски щати поради ковид

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР