Европейският съюз ще започне необходимата работа, за да удари Иран

...
Европейският съюз ще започне необходимата работа, за да удари Иран
Коментари Харесай

Европейският съюз иска да разшири санкциите срещу Иран след атака срещу Израел

Европейският съюз ще " стартира нужната работа ", с цел да удари Иран с по-тежки наказания след съботната въздушна офанзива против Израел, сподели първият посланик на блока.

Говорейки след изключителна виртуална среща на външните министри на Европейски Съюз във вторник, Жозеп Борел сподели, че ще изиска от службите си да проучат опцията за разширяване на съществуващите наказания на Европейски Съюз против иранската технология за дронове.

Това ще видят, че актуалният режим на наказания – основан през юли 2023 година, с цел да накаже Иран за подкрепяне на военната машина на Путин с безпилотни дронове – ще бъде уголемен, с цел да включва ракети и да обхване и подставените лица на Иран в района.

Блокът също по този начин ще реши опцията Иранската революционна армия да бъде включена в листата като терористична организация, сподели той, като в същото време акцентира, че сходен ход би бил сложен, защото военният клон към момента не е свързван с терористичен акт в нито една от държавите-членки на Европейски Съюз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР