Европейският съюз ще обсъди въведената от САЩ 30-дневна забрана за

...
Европейският съюз ще обсъди въведената от САЩ 30-дневна забрана за
Коментари Харесай

ЕС обсжда 30-дневната забрана за влизане в САЩ

Европейският съюз ще разиска въведената от Съединени американски щати 30-дневна възбрана за влизане на европейци в страната поради ковид, заяви в Twitter ръководителят на Съвета на Европейски Съюз Шарл Мишел.
 

Following the travel ban @realDonaldTrump announced, we will assess the situation today.

Economic disruption must be avoided. #Europe is taking all necessary measures to contain the spread of the #COVID19 virus, limit the number of affected people and support research.
— Charles Michel (@eucopresident) March 12, 2020
Според него, би трябвало да се положат старания, с цел да се избегнат стопански земетресения. Той добави, че Европейският съюз подхваща всички нужни ограничения за ограничение разпространяването на ковид.
От страна на Съединените щати не е имало авансово съобщение за желанието да се вкара тази мярка, нито е имало съгласуваност с Европейски Съюз по този въпрос, напомнят международните организации.
Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп разгласи ограничения, които имат за цел да засилят стопанската система, която се задъхва поради експлоадирането на пандемията от ковид,
Той разгласи възбрана за пътувания от Европа за 30 дни, която уточни, че това включва прекъсване на търговията.
Американският президент разкритикува европейските държавни управления, че не са подхванали бързи дейности за ограничение на пътуванията от Китай, и разгласи, че от 13 март в среднощ всички пътувания от Европа, като се изключи Англия, ще бъдат спрени за един месец.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР