“Европейският съюз ще е по сигурен, ако Румъния влезе в

...
“Европейският съюз ще е по сигурен, ако Румъния влезе в
Коментари Харесай

След 8 месеца еднолично управление на Радев - България е в изолация и все по-далече от Шенген

“Европейският съюз ще е по сигурен, в случай че Румъния влезе в Шенген “. Думите са от през вчерашния ден на ръководителя на Европейския съвет Шарл Мишел в Букурещ. За нас остана мълчанието и австрийско-холандското „ Не “!

Тежко е за българския народ да гледа по какъв начин го заобикалят и стои изолиран в ъгъла на Европа сред пълноправните си европейски съседи – Гърция и Румъния. Не е заслужено! И би трябвало ясно да се уточни повода. Служебният кабинет към този момент е ноторно прочут с корупцията и некадърността си. Известен е и с двуличието на своя татко и с канския му вкус за власт. За 8 месеца еднолично ръководство Румен Радев съумя да ни откъсне от северните ни съседи, да ни сложи в изолираност и да срути единствения консенсусен народен приоритет – присъединението към Шенгенското пространство.

Съставянето на постоянно държавно управление, премахването на служебния кабинет, укрепването на рухналата граница, стабилизиране на институциите и самодейна европейска политика за излизане от изолацията са незабавни задания на идващия парламент в областта на външната политика и сигурността. Българите имат право и би трябвало да пътуват и търгуват свободно, тъй като не са по-долу от другите европейски нации.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР