Европейският съюз не обмисля санкции срещу Венецуела. Това заяви шефът

...
Европейският съюз не обмисля санкции срещу Венецуела. Това заяви шефът
Коментари Харесай

Могерини: ЕС не обмисля санкции срещу Венецуела

Европейският съюз не обмисля наказания против Венецуела. Това съобщи шефът на външната политика на Европейски Съюз Федерика Могерини, представена от " Спутник ".

Отделни политически персони обаче могат да бъдат наранени от такива ограничения. Това не е изключено като вид, добави тя.

Могерини направи изказването след края на срещата на Съвета по външни работи.

Основни обсъждани тематики са били Венецуела, Брекзит, Афганистан, Либия и други.

Съединени американски щати съществено обмислят потребление на военна мощ против Венецуела , откакто дипломатическите ограничения се оказват неефективни. Това съобщи преди дни почитан представител на американската администрация.

Източникът разясни, че " дипломатическите принадлежности " на Съединени американски щати не престават да се изчерпват поради последните дейности на президента Николас Мадуро.

Вицепрезидентът на Съединени американски щати Майк Пенс съобщи, че Съединени американски щати ще наложат спомагателни наказания на Венецуела , които ще обиден държавния производител на нефт PDVSA и Куба.
 Върховният съд на Венецуела се пробва да отнеме имунитета на Гуайдо
Върховният съд на Венецуела се пробва да отнеме имунитета на Гуайдо

Гуайдо прикани жителите на нов митинг...

Председателят на венецуелския парламент и самопровъзгласил се за държавен глава Хуан Гуайдо предизвести Мадуро да не се пробва да го в профил от власт, тъй като това ще е краят на ръководството му.

Учредителното заседание на Венецуела лиши парламентарния имунитет на опозиционния водач Хуан Гуайдо и разреши на Върховния съд да заведе дело против него по обвиняване, че се е самопровъзгласил за президент на страната, " узурпирайки " функционалностите на законния държавен глава Николас Мадуро.

Гуайдо се разгласи за президент на 23 януари.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР