Европейският съюз не иска да блокира товарния трафик между Русия

...
Европейският съюз не иска да блокира товарния трафик между Русия
Коментари Харесай

Борел отказа да счита ограничаването на транзита до Калининградска област като блокада

Европейският съюз не желае да блокира товарния трафик сред Русия и Калининградска област. Това съобщи висшият комисар на Европейски Съюз по външните работи и политиката на сигурност Жозеп Борел, съгласно изданието Open.

„ Ситуацията с Калининград не е обсада “, сподели ръководителят на европейската дипломация. „ Но в това време желаеме надзор, с цел да предотвратим всеки опит за отбягване на глобите, без да възпрепятстваме комерсиалния трафик “, добави Борел.

На 22 юни прессекретарят на президента на Русия Дмитрий Песков сподели, че към момента се разискват разновидностите за отговор на ограничаването на преноса до Калининград, съветските управляващи обмислят разнообразни ограничения.

По-рано депутатът от Държавната дума на Русия Евгений Федоров в изявление за списание „ Международная жизнь “ приказва за следствията от отдръпването на признаването на независимостта на Литва от Руската федерация.

„ Литва, в сходство с интернационалното право, автоматизирано ще престане да бъде нация, ще стане нещо като Косово. Някой признава Косово, някой не, само че Косово не е в Организация на обединените нации. Това не е нация, това е противоречива територия. Статутът на противоречива територия значи, че тази територия не може да бъде част от НАТО, тъй като има параграф пет, който гласи, че „ противоречивите страни и територии не могат да бъдат част от НАТО “, сподели парламентаристът, разяснявайки самодейността си за отдръпване на признаването на независимостта на Литва.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР