Европейският съюз не беше справедлив към Македония. Но означава ли

...
Европейският съюз не беше справедлив към Македония. Но означава ли
Коментари Харесай

Ковачевски: ЕС не беше справедлив към Македония, СДСМ няма да се откаже от европейското бъдеще

" Европейският съюз не беше обективен към Македония. Но значи ли това, че би трябвало да се откажем, защото ВМРО-ДПМНЕ крои скрит план. Казвам изрично не! "


Това съобщи македонският министър-председател Димитър Ковачевски при откриването на нов щаб на СДСМ в Тетово, съобщи кореспондент на БГНЕС.

В обръщението си Ковачевски сподели на публиката, че неговата партия работи за обезпечаване на европейско бъдеще.

" Европейският съюз не беше обективен към Македония. Лично съм претърпял тези несправедливости. Но значи ли това, че би трябвало да се откажем, защото ВМРО-ДПМНЕ крои скрит план? Казвам изрично не! Ние от СДСМ в никакъв случай няма да се откажем от този път, тъй като това е верният път към по-добро бъдеще на страната ", съобщи министър председателят на РСМ в словото си.

" Това не са избори сред СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ. Това е избор сред вярата и отчаянието. ДПМНЕ не може да придвижи страната към Европейския съюз, а единствено да я отблъсне оттова. Те освен ще я отхвърлен, само че и Европейският съюз ще бъде упрекнат за техния неуспех. Вече сме гледали този филм от 13 години. Те бяха против Европейския съюз, против съседите и всички други им бяха отговорни, тъй като самите те не поеха виновността ", добави той.

Димитър Ковачевски съобщи, че СДСМ има печеливши претенденти за президентските избори и парламентарните избори.

" Гражданите заслужават европейски стандарт, просперираща страна, в която работят демокрацията, правовата страна и обществената правдивост. Никой няма право да се откаже от такова по-добро европейско бъдеще. Бъдещият президент е на СДСМ, ние сме тимът победител. С глас за Стево Пендаровски подсигуряваме несъмнено европейско бъдеще. На 8 май ще обявим огромна победа за европейска Македония, а още на 9 май, в Деня на Европа, ще съставим новото проевропейско държавно управление на Македония ", акцентира министър-председателят. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР