Европейският съюз е потресен и шокиран от информациите за терористична

...
Европейският съюз е потресен и шокиран от информациите за терористична
Коментари Харесай

Реакции на ЕС, Франция, Германия и ООН на нападението в Подмосковието

Европейският съюз е покъртен и шокиран от информациите за терористична офанзива в Москва, съобщи представител на Европейски Съюз. „ Европейски Съюз осъжда всички офанзиви против цивилни “, добави представителят Петер Стано във връзка стрелбата в концертната зала в Подмосковието, при която починаха минимум 40 души, а над 100 бяха ранени, съобщи Франс прес
Прочетете още
Министерството на външните работи на Германия изрази съболезнования по отношение на терористичното нахлуване в концертната зала „ Крокус сити хол “ в Подмосковието и прикани за бързо следствие на случая. Това се показва в изказване на ведомството, оповестено в обществената мрежа Екс.

" Кадрите от ужасното нахлуване против почтени хора в " Крокус сити хол " в Московска област са ужасяващи. Необходимо е бързо да се проверяват събитията на случилото се. Изказваме най-дълбоки съболезнования на фамилиите на жертвите ", се споделя в изказването.

Френското външно министерство изрази съболезнования във връзка със смъртните случаи в концертната зала в Подмосковието.

" Кадрите, които идват от Москва, са ужасяващи. Мислите ни са с жертвите и засегнатите, с съветския народ. Необходимо е да се изяснят всички условия на тези отвратителни дейности ", се споделя в изказването на министерството.

Организация на обединените нации следи обстановката към стрелбата в концертната зала „ Крокус сити хол “, се споделя в изказване на канцеларията на генералния секретар на международната организация.

" Ние сме опечалени от тези вести. Опитваме се да получим повече информация за случилото се ", сподели Фархан Хак, представител на Антониу Гутериш.

Същевременно говорителката на съветското министерство на външните работи Мария Захарова съобщи, че изказването на канцеларията на генералния секретар на Организация на обединените нации по отношение на терористичния акт в концертната зала „ Крокус сити хол “. 

" Офисът на генералния секретар на Организация на обединените нации съобщи, че е наскърбен от известията за стрелбата. Опечален? Стрелба: това свада на стрелбище ли е или нещо сходно? На живо по малкия екран хората излъчват фрагменти от чудовищна кървава терористична офанзива, която провокира не " опечаление ", а смут, потрес, шок, абсолютно наказание, обективен яд и съчувствие към жертвите ", съобщи Захарова.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР