Европейският парламент ще гласува утре отново дали изобщо да се

...
Европейският парламент ще гласува утре отново дали изобщо да се
Коментари Харесай

Пробив: Пакет Мобилност е неприемлив - това гласува утре ЕП

Европейският парламент ще гласоподава на следващия ден още веднъж дали въобще да се преглежда пакет " Мобилност ". Това разгласи преди малко ръководителят Антонио Таяни на съвещанието на Екологичен потенциал в Страсбург.

Аргументът, който посочи шефът на Екологичен потенциал е стоманен - има правна неизясненост, откакто 2/3 от текстовете са отхвърлени от транспортната комисия. Ето за какво пленарната зала ще гласоподава, че вкараният текст не е допустим, откакто не е утвърден от нея.

Снощи бе решено той да влезе на утрешното съвещание, откакто на българските, румънските, полските и литовските евродепутати не доближиха едвам 2 гласа, с цел да го отсрочат за следващ път, както вършат в последната 1 година

Ако на следващия ден вкарването на точката бъде отхвърлено, до края на мандата на Европейския парламент остава единствено една, последна сесия - в средата на април.

Да оказва помощ против приемането на пакет " Мобилност " - това помоли министър председателят Бойко Борисов шефа на Екологичен потенциал Таяни в четвъртък, когато двамата се срещнаха в Брюксел.

Междувременно българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП направи листовки против пакет " Мобилност " и потегли да пропагандира с тях от сътрудник на сътрудник. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР