Европейският парламент прие днес резолюция, в която изразява тревога заради

...
Европейският парламент прие днес резолюция, в която изразява тревога заради
Коментари Харесай

Европарламентът настоява за допълнителни мерки срещу заобикалянето на санкциите от Русия

Европейският парламент одобри през днешния ден резолюция, в която показва паника поради съществуващите благоприятни условия за заобикаляне на наложените от Европейски Съюз наказания против Русия поради войната в Украйна, съобщи Българска телеграфна агенция.

Според евродепутатите липсва вярно използване на ограничаващите ограничения, ориентирани към стратегическо намаляване на съветската стопанска система и опциите за произвеждане и за водене на война, се отбелязва в известие на Екологичен потенциал. Сред посочените случаи на заобикаляне на глобите са опциите за превъзмогване на тавана на цените на петрола, като е даден образец с вноса на петролни артикули " от страни като Индия ".

Евродепутатите означават и че елементи, създадени в западни страни, доближават до Русия " през страни като Китай, Турция, Обединените арабски емирства, Казахстан, Киргизстан и Сърбия ". Те показват дълбока угриженост от продължаващата търговия със артикули от санкционните описи сред Европейски Съюз и Русия, както и от вероятната продажба от Азербайджан в Европейски Съюз на съветски газ.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР