Европейският клон на Световната здравна организация заяви, че задължителната ваксинация

...
Европейският клон на Световната здравна организация заяви, че задължителната ваксинация
Коментари Харесай

СЗО разкри кога ваксинацията срещу COVID-19 ще стане задължителна

Европейският клон на Световната здравна организация съобщи, че наложителната имунизация против ковид ще бъде " краен вид " за преодоляване на пандемията и ще се осъществя, когато всички останали старания се провалят.

,,Задължителната имунизация ще е безусловно последна алтернатива и тя ще бъде приложена тогава, когато всички други благоприятни условия за възстановяване % на имунизация се изчерпат``, изясни на конференция този вторник ръководителят на за Европа Ханс Клуге.

По думите му, с цел да бъде овладяна пандемията, е належащо равнищата на имунизация на Стария континент да се повишат доста, в това число и използването на трети дози, както и да се съблюдават противоепидемичните ограничения.
свързани новини2386преди 42 минути2917преди 5 часа
По отношение на разновидността Омикрон Клуге прикани за " разсъдък ", тъй като е належащо да се съберат повече данни за него и сега е " прекомерно рано да се каже каквото и да било ".

Според Клуге най-голямата опасност остава разновидността Делта.

Защото днешният ни триумф против Делта ще е гаранция за утрешния ни триумф против Омикрон, акцентира той, представен от 20minutos.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР