Европейските военни сили Германия и Полша потвърдиха във вторник, че

...
Европейските военни сили Германия и Полша потвърдиха във вторник, че
Коментари Харесай

Германия и Полша изключват възможността да изпращат войски за Украйна, тъй като Кремъл предупреждава за по-широка война

Европейските военни сили Германия и Полша потвърдиха във вторник, че няма да изпращат войски в Украйна, след известия, че някои западни страни може да обмислят да създадат това до момента в който войната с Русия навлиза в третата си година.

Ръководителят на НАТО също сподели, че воденият от Съединени американски щати боен алианс няма проекти да изпраща войски в Украйна, откакто други централноевропейски водачи потвърдиха, че те също няма да бъдат обезпечаване на бойци.

Кремъл в това време предизвести, че директният спор сред НАТО и Русия би бил неминуем, в случай че алиансът изпрати бойни елементи.

„ В този случай не би трябвало да приказваме за вероятността, само че за неизбежността (на конфликта) “, сподели представителят на Кремъл Дмитрий Песков пред кореспонденти.

Предупреждението на Москва пристигна ден откакто френският президент Еманюел Макрон сподели, че изпращането на западни сухопътни войски не би трябвало да се „ изключва “ в бъдеще, откакто беше хазаин на конференция на висши чиновници от повече от 20 западни поддръжниц...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР