Европейските студенти, изучаващи и интересуващи се от модерните демократични ценности

...
Европейските студенти, изучаващи и интересуващи се от модерните демократични ценности
Коментари Харесай

Европейските студенти-демократи стават национални политици



Европейските студенти, учещи и интересуващи се от модерните демократични полезности и политически науки, играят голяма роля в развиването на Европейската национална партия. Това съобщи зам.-председателят на групата на ЕНП в Европейския парламент Пауло Ранжел по време на конгреса на EDS, който се организира във Варна.

Ранжел разяснява изгодите от опциите, които се откриват пред младежите за основаването на повече работни места и образование зад граница. По думите му с изключение на вероятностите за възстановяване и възобновяване на стратегия Еразъм, стартирала преди 30 години, наложително би трябвало да се подчертава и върху самодейността Интер Рей.

Припомняме, самодейността Интер Рей има за цел да предложи безвъзмездни билети за трен на всеки навършил 18 години, с цел да обиколи Европа.

Относно основните тематики в дневния ред на Екологичен потенциал през есента, Ранжел уточни, че най-коментираната тематика ще бъде излизането на Англия от Европейски Съюз. Според него има потребност от единна позиция на страните членки по въпроса, с цел да може бързо да се вземат решение проблемите, произлизащи от Брекзит. Единството е значимо и за административната промяна в европейските институции, добави той.

Зам.-председателят на ЕНП беше посрещнат в морската столица от премиера Борисов, зам.-министъра на външните работи Георг Георгиев и евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков. Конгресът събра повече от 100 делегати от близо 30 страни.

По време на конгреса Борисов изясни, че със своите институции - Европейския съвет, Европейската комисия и Европейския парламент, Европейски Съюз е " допустимо най-демократичното нещо, което може да се сътвори като ръководство ", съобщи Българска национална телевизия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР