Европейските колоси Пари Сен Жермен и Реал Мадрид дават началото

...
Европейските колоси Пари Сен Жермен и Реал Мадрид дават началото
Коментари Харесай

НА ЖИВО: ПСЖ - РЕАЛ МАДРИД

Европейските колоси Пари Сен Жермен и Реал Мадрид дават началото на 1/8-финалната фаза в тазгодишното издание на . Тази вечер парижани посрещат 13-кратния притежател на трофея Реал Мадрид на " Парк де Пренс ". Срещата в Париж е с начален час 22.00 българско време, като ще можете да наблюдавате
Очаквайте стартови сформира към 21 часа!

ПРЕДИ СРЕЩАТА:
Финал преди финала: по този начин дефинират 1/8-финалния конфликт сред тимовете на ПСЖ и Реал Мадрид, който несъмнено е заслужен за заключителен дуел в Шампионска лига. 13-кратният отличник в шампионата Реал има тежката задача да в профил един от най-силните тимове на Стария континент в последните години - ПСЖ.
Парижани обаче по този начин и не съумяват да разпрострат капацитета си в Европа, където най-силното им показване бе през 2020-а, когато играха на край против Байерн Мюнхен и отстъпиха с 0:1. В това отношение Реал разполага с надалеч по-голям опит, а и с един от тримата наставници в света, който е печелил Шампионска лига 3 пъти - Карло Анчелоти.
Италианският експерт отпътува за Париж с цялостния си боеприпас, като . Въпросителни имаше към голмайстора на Реал Карим Бензема, който обаче въпреки всичко попадна в групата. Не е ясно дали той ще започва от първата минута, само че .
Що се отнася до ПСЖ, в групата за мача са и трите звезди в офанзива - Лионел Меси, Килиан Мбапе и Неймар, който се възвърне от травма и се чака да играе против Реал. Бившият ас на Реал Мадрид Анхел ди Мария също е в групата и може да бъде употребен. Доскорошният капитан на " белите " Серхио Рамос обаче продължава да лекува травма и няма да вземе присъединяване в днешния дуел.

Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР