Европейската шампионка и световна вицешампионка по борба в категория до

...
Европейската шампионка и световна вицешампионка по борба в категория до
Коментари Харесай

Тайбе Юсеин е номер 1 на СК Левски за 2019 година, Нешка Робева получи приз Всеотдайност

Европейската шампионка и международна вицешампионка по битка в категория до 62 кг Тайбе Юсеин беше избрана за номер 1 на Семеен кодекс Левски за 2019 година. За 21-ти следващ път изявени спортни имена и деятели избраха най-хубавите спортисти на клуба и ги наградиха на церемонията " Синя звездна ранглиста ".
 Синя звездна ранглиста @@@
Водещ на събитието беше артистът Владислав Карамфилов - Влади Въргала. Призьорите в обособените категории получиха световноизвестни типичен творби и българска литература. На церемонията участваха и редица митове на Семеен кодекс Левски. На второ място в класацията е Миглена Селишка, европейска вицешампионка по битка в категория до 50 кг.
 Синя звездна ранглиста @@@
Най-перспективен млад играч в самостоятелните спортове е европейският първенец по бокс за младежи в категория до 52 кг Ясен Радев. Втори е бронзовият медалист от европейското състезание по бокс за младежи в категория до 75кг Николай Зафиров, а трети - Никълъс Сулев, битка, категория до 63 кг, които има две пети места на международно състезание за юноши до 20 години и на Европейско състезание за младежидо 23 години.

Наградата за най-перспективен млад играч в груповите спортове получиха двама волейболисти - Александър Николов и Симеон Николов. За треньор номер 1 на годината беше определен Петър Касабов, старши треньор на националния тим по битка за дами. Втори и трети в подреждането са надлежно Владислав Георгиев (бокс) и Светослав Миленков (борба).

Приз " Всеотдайност " получи именитата треньорка по художествена гимнастика Нешка Робева.
 Синя звездна ранглиста @@@
През миналата 2019 година тя се разболя съществено от пневмония, беше в болничното заведение, само че се излекува, направи няколко съчетания и тренира състезателките в клуба, а също по този начин направи хореографията на " Шоу без име " и след няколко инфарктни подготовки от 24 ноември до 15 декември показа шоуто в 11 града. Робева събра и даде на общо 56 спортни, танцови и певчески обединения към 60 хиляди лв., за клуба - към 90 хиляди лв. и 18 хиляди лв. дарения /вече импортирани по сметка/ от феновете на шоуто за лекуването на дребната Йордана Иванова.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР