Европейската общност бе в очакване на изявлението на съпругата на

...
Европейската общност бе в очакване на изявлението на съпругата на
Коментари Харесай

Вдовицата на Навални: Изгавриха се с тялото му. Ако искате да сразите Путин, бъдете изобретателни

Европейската общественост бе в очакване на изказването на брачната половинка на починалия съветски опозиционер Алексей Навални - Юлия. Тя приказва през днешния ден пред Европейския парламент в Страсбург.

 

Ето какво съобщи Юлия Навалная: 

 

" Уважаема г-жо ръководител, госпожи и господа, благодаря за опцията. След като Путин за първи път се опита да убие Алексей, живеехме в Германия, където Алексей се възстановяваше след отравянето и се опитваше да проходи.

 

Много пътувахме и дойдохме един път тук с децата. Това е измежду обичаните ни градове. Преди години взехме решение да покажем обичта си към този град с децата.

 

Тук съм, с цел да застана пред вас и да се обърна към цяла Европа. Майката на Алексей сподели, че в случай че не беше толкоз притеснително, щях да имам време да приготвя тази тирада, само че трябваше да решим какво да стане с тялото му.

 

Утре ще се извърши погребението му. Трябваше да изберем ковчег, само че не знаехме дали ще премине в спокойна обстановка или полицията ще се изправи против тези, които са пристигнали да си вземат последно довиждане. 

 

Тук съм защото гласоподавателите питат нещо значимо - по какъв начин мога да оказа помощ във вашата битка? Преди седмица станаха две години от началото на нападателната война на Путин. Целият свят застана на страната на Украйна.

 

Путин си стои там. Пари, наказания - нищо не оказва помощ. Светът се успокои и хората си споделят, че все в миналото би трябвало да се схванат с Путин и тогава той умъртви мъжа ми - Алексей Навални. 

 

Той беше изтезаван 3 години. Беше затворен в една дребна бетонна килия. Свижданията и телефонните диалози бяха неразрешени, убиха го и се изгавриха с тялото му, както и с майка му.

 

Целта беше още веднъж да се покаже, че Путин е кадърен на всичко, само че с него не може да се водят договаряния. 

 

От друга страна виждам какъв брой изумени са всички. У мнозина остава възприятието, че Путин не може да бъде победен и ме питат по какъв начин да ми оказват помощ. Мисля си по какъв начин Алексей би дал отговор.

 

Ще се опитам, само че с цел да го направя, би трябвало да ви опиша какъв човек беше. Той беше откривател. Винаги имаше нови хрумвания за всичко, изключително в политиката. 

 

Въпреки всичко Алексей Навални съумя да стане най-известният политик в Русия и да въодушеви всички с концепциите си. Винаги си фантазираше и експериментираше. Не го пускаха по малкия екран и се научи да прави видеа за Youtube. Не ви дават да гласувате? Може да измислите тактичност по какъв начин да се лишават места от ръководещата партия. 

 

Дори в Гулаг Алексей измисляше хрумвания, които паникьосваха Кремъл. Ако желаете да сразите Путин, би трябвало да сте изобретателни.

 

Трябва да престанете с тази досада. Няма да му извършите нищо с една резолюция повече или една глоба. Не може да си мислите, че той има съвест и морал. Алексей от дълго време го разбра. Нямате пред себе си политик, а кръвожадно страшилище. Той е глава на проведена незаконна група (ОПГ). 

 

Това включва отровители и убийци, само че те са единствено кукли на конци. Най-важното е, че хората в обкръжението му, приятелите му и помагачите му са част от мафията и политическата иновация е да се борим не с политиците, не посредством дипломатически послания, а да се борим с престъпността, с тези които оказват помощ на Путин да укрива финансови средства.

 

Има милиони руснаци, които са срещу войната, Путин и злото, което носи. Тях не би трябвало да ги преследвате. Трябва да работите с нас. 

Путин би трябвало да дава отговор за това, което стори на страната ми, както и за това, което стори с една прилежаща мирна страна. Трябва да дава отговор за всичко, което стори на Алексей.

 

Съпругът ми в никакъв случай няма да види по какъв начин ще наподобява прелестната Русия на бъдещето. Ние обаче би трябвало да я забележим. Аз ще се постарая да сбъдна неговата фантазия. Злината ще се срути и красивото бъдеще ще пристигна ".

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР